Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампи ABS и ръчна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампи ABS и ръчна

Здравейте, колеги. Днес както си карах светнаха двете лампи на таблото. Спрях, изгасих колата, запалих я и след чека си угаснаха. Тръгнах и след малко пак светнаха. Знам, че по принцип лампата за ръчната играе роля и да показва когато намалее спирачната течност, но нивото в казанчето си е м/у min и max. Пробвах да спра рязко и мисля че ABS-а не реагира. Къде да търся проблема?
    Alfa Romeo 156 2.4jtd 136hp 1999

Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщение
    Здравейте, колеги. Днес както си карах светнаха двете лампи на таблото. Спрях, изгасих колата, запалих я и след чека си угаснаха. Тръгнах и след малко пак светнаха. Знам, че по принцип лампата за ръчната играе роля и да показва когато намалее спирачната течност, но нивото в казанчето си е м/у min и max. Пробвах да спра рязко и мисля че ABS-а не реагира. Къде да търся проблема?
    Една диагностика ще ти каже

Comment

Скоростомера работеше ли когато светеха лампите?
      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
      Продавам Алфи на части!

Comment

...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:52.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
          Електромагнитният клапан на помпата на ABS-а е сдал багажа.
          Сигурен?

Comment

...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:53.

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
              Скоростомера работеше ли когато светеха лампите?
              Скоростомера показва наполовина когато се скапе някой датчик на предните колела, когато е заден датчик скоростомера показва нормално, освен всичко друго когато има проблем с някой датчик светва само АБС лампата.

Пс Така или иначе няма да стане без да се види каква грешка е записана.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                99%.
                Аз залагам на останалият 1% Екото ще е арбитър

Comment

...
                  Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:53.

Comment

Когато проблема е във централата не отчита нищо скоростомера.Стои си на 0. Също изминатите километри не отчита.
                    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                    Продавам Алфи на части!

Comment

Мерси за бързите отговори, колеги. Сега мисля да започна първо с бушоните (така прочетох в един чуждестранен форум), ще проверя километража как отчита и ако се окаже нещо друго я карам на диагностика да се види какво е
                      Alfa Romeo 156 2.4jtd 136hp 1999

Comment

Мерси за бързите отговори, колеги. Сега мисля да започна първо с бушоните (така прочетох в един чуждестранен форум), ще проверя километража как отчита и ако се окаже нещо друго я карам на диагностика да се види какво е
                        Направо я карай, не си губи времето. Има един колега в Горна, ако ти е близо, Oem се води тук

Comment

1+ Точно от захранването почни. Аз залагам на прекъсващ предпазител или контактен проблем.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            1+ Точно от захранването почни. Аз залагам на прекъсващ предпазител или контактен проблем.
                            Шшшшшшът, С Ник имаме един вид облог. И аз смятам контактен, даже писах на колегата кой куплунг да види. Но го накарах и една диагностика да врътне

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Шшшшшшът, С Ник имаме един вид облог. И аз смятам контактен, даже писах на колегата кой куплунг да види. Но го накарах и една диагностика да врътне
                              Ако няма захранване, ша врътне .....
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                              X