Здравейте, колеги. Днес както си карах светнаха двете лампи на таблото. Спрях, изгасих колата, запалих я и след чека си угаснаха. Тръгнах и след малко пак светнаха. Знам, че по принцип лампата за ръчната играе роля и да показва когато намалее спирачната течност, но нивото в казанчето си е м/у min и max. Пробвах да спра рязко и мисля че ABS-а не реагира. Къде да търся проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампи ABS и ръчна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщениеЗдравейте, колеги. Днес както си карах светнаха двете лампи на таблото. Спрях, изгасих колата, запалих я и след чека си угаснаха. Тръгнах и след малко пак светнаха. Знам, че по принцип лампата за ръчната играе роля и да показва когато намалее спирачната течност, но нивото в казанчето си е м/у min и max. Пробвах да спра рязко и мисля че ABS-а не реагира. Къде да търся проблема?
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЕлектромагнитният клапан на помпата на ABS-а е сдал багажа.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеСкоростомера работеше ли когато светеха лампите?
Пс Така или иначе няма да стане без да се види каква грешка е записана.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение99%.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщениеМерси за бързите отговори, колеги. Сега мисля да започна първо с бушоните (така прочетох в един чуждестранен форум), ще проверя километража как отчита и ако се окаже нещо друго я карам на диагностика да се види какво е
Comment
-
Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщениеМерси за бързите отговори, колеги. Сега мисля да започна първо с бушоните (така прочетох в един чуждестранен форум), ще проверя километража как отчита и ако се окаже нещо друго я карам на диагностика да се види какво еAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение1+ Точно от захранването почни. Аз залагам на прекъсващ предпазител или контактен проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеШшшшшшът, С Ник имаме един вид облог. И аз смятам контактен, даже писах на колегата кой куплунг да види. Но го накарах и една диагностика да врътнеAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment